NKČ “Grigor Vitez” Gornji Bogićevci ponovno otvorila svoja vrata za sve korisnike nakon provedene Revizije i otpisa knjižnične građe

  • by

Poštovani članovi i korisnici,

Narodna knjižnica i čitaonica “Grigor Vitez” Gornji Bogićevci dana 09.09.2019. ponovno je otvorila svoja vrata i započela s radom za sve korisnike, članove i one koji će to postati u skoroj budućnosti. Naime, knjižnica je provodila postupak REVIZIJE I OTPISA knjižnične građe koju je dužna provesti prema Zakonu o knjižnicama i knjižničnoj djelatnosti  (NN 17/19) čl. 7  i Pravilniku o reviziji i otpisu knjižnične građe čl. 2. Ovo je treća Revizija koja se provodila od početka rada i djelovanja Narodne knjižnice i čitaonice “Grigor Vitez” Gornji Bogićevci.

Knjižnica poziva sve koji koriste knjižnične usluge ( posuđivanje knjiga, čitanje, korištenje interneta… ) da dođu u knjižnicu te provedu korisne i lijepe trenutke s knjigom. Jer knjižnica je obogatila svoj knjižnični fond novim naslovima poznatih i traženih autora, pa tako se nađe knjiga za svakoga, naravno i za naše najmlađe i najstarije članove.

Svim učenicima, nastavnicima i roditeljima Narodna knjižnica i čitaonica “Grigor Vitez” Gornji Bogićevci želi uspješan početak nove školske godine 2019./2020.

  Voditeljica Narodne knjižnice i čitaonice “Grigor Vitez” Gornji Bogićevci Jasminka Klarić, struč.spec.admin.publ.