19.2.2023. godine u 16:00 sati u Općinskoj vijećnici – Izobrazba o sigurnom rukovanju i primjeni pesticida

  • by

Općina Gornji Bogićevci u suradnji s Učilištem DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih, održat će izobrazbu o održivoj upotrebi pesticida iz Modula za profesionalne korisnike – dopunska izobrazba. Ovim putem pozivamo sve mještane Općine Gornji Bogićevci kao i susjednih općina koji nisu pohađali dopunsku  izobrazbu da to mogu sada učiniti. Izobrazba će se održati u nedjelju, 19.2.2023. od 16:00 sati u Gornji Bogićevci, Općinska vijećnica, Trg hrvatskih branitelja 1.

Isto tako pozivamo na prezentaciju ostalih osposobljavanja koje Učilište DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih provodi kao što su: osposobljavanje za rukovatelja motornom lančanom pilom, rukovatelja trimerom, rukovatelja poljoprivrednim traktorom s radnim priključcima, rukovatelj kombajnom, rukovatelj viličarom, rukovatelj bagerom, voditelj obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, osposobljavanje za lovca, osposobljavanje za lovočuvara.

Za sve dodatne informacije i moguće upite slobodno dođite 19.2.2023. godine u 16:00 sati Gornji Bogićevci, Općinska vijećnica, Trg hrvatskih branitelja 1 gdje ćete biti detaljnije upoznati sa ostalim programima za koje ste zainteresirani.