Posjet prvašića PŠ Gornji Bogićevci i njihove učiteljice Spomenke Bošnjaković našoj knjižnici

  • by
Učenici prvašići PŠ Gornji Bogićevci zajedno sa svojom učiteljicom Spomenkom Bošnjaković posjetili našu knjižnicu  

Dana 26. rujna učenici I razreda PŠ Gornji Bogićevci i njihova učiteljica Spomenka Bošnjaković posjetili  su Narodnu knjižnicu i čitaonicu „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci, neki od njih po prvi puta ušli su u našu knjižnicu za razliku od onih koji su već bili nekoliko puta sa starijim bratom ili sestrom, mamom ili tatom. Upoznali se sa svim sadržajima koje knjižnica nudi svojim korisnicima i članovima. Naučili su nešto novo o knjizi i knjižnici, prelistali knjige koje su ih privukle, prošli kroz knjižnicu i pogledali knjižnu građu na policama, doznali kako se postaje član knjižnice, te put knjige od ulaska u knjižnicu do stavljanja u posudbu i naravno sve ostalo što ih zanima. Na poklon su dobili straničnik za knjige koji će ih uvijek podsjećati na knjižnicu i njihov prvi dolazak u nju.

Nadamo se kako je ovo samo jedan posjet od brojnih koji slijede u budućnosti, jer djeca se uče od malih nogu ljubavi prema knjizi i čitanju.

Knjižnica je upravo pravo mjesto za čitanje i stjecanje novih znanja, stoga dođite svi Vi koji volite čitati i budite naši članovi, vrata naše knjižnice otvorena su svima Vama.